A Hímzésmániáról

HímzésmániaA Hímzésmánia egy családi vállalkozás, mely azért jött létre, hogy szélesebb társadalmi réteggel megismertesse a népi hagyományok, ezen belül is a kalocsai, a matyó, valamint egyéb hímzések csodálatos és gyönyörű világát.

Igyekszünk minél több oldalról bemutatni, képekkel illusztrálni a magyar folklór e szegmensének szépségét, valamint annak beépülését a jelenlegi hétköznapi életünkbe, mely néhány éve a divatvilágba is nagy lendülettel tört be és mára már trendivé vált, meglepő módon nemcsak hazánkban, hanem a nagyvilágban is.

Hímzésmánia Webáruházunk pedig azért jött létre, hogy ne csak barátaink, ismerőseink megrendeléseit tudjuk kiszolgálni az általunk hímzett teremékekkel, hanem szélesebb vásárolói igényeket is ki tudjunk elégíteni, hiszen döbbenetesen nagy a kereslet ezen népi motívumokkal díszített ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre.

Hasonló – népművészeti, kézműves kategóriába besorolható -, igényes termékeket gyártó, illetve forgalmazó vállalkozók, vállalkozások megkeresését, valamint igényes színvonalat képviselő viszonteladók jelentkezését szintén szívesen fogadjuk.

Kalocsai minta

Amennyiben nagykereskedő, viszonteladó vagy, nincs más dolgod, csak regisztrálsz a viszonteladói webshopba, majd első alkalommal elküldöd e-mailban az igazolást, hogy kereskedő, illetve viszonteladó vagy, és már kezdheted is a vásárlást!

Nos, ha viszonteladónk szeretnél lenni, WebáruházunkViszonteladóknak” c. menüpont alatt tájékozódhatsz a jelentkezés további feltételeiről, és itt tudsz regisztrálni is.

Kalocsai minta

 

3 thoughts on “A Hímzésmániáról

  1. Érdeklődni szeretnék, hogy, minta sablon kapható-e? Én is hímzek, kalocsai minta sablonjaim vannak, de szeretnék matyó mintát is. ha van, kérlek írd meg, hogyan juthatok hozzá, mennyibe kerül? Válaszodat előre is köszönöm, üdv: Juli

    • Kedves Juli!

      Kalocsai és matyó termékeinket Webshopunkban tudod megtekinteni a wwww. himzesmania.hu weboldalon. Itt elsősorban kalocsai és matyó mintás hímzett ruházati termékeket árulunk, minta sablonok forgalmazásával nem foglalkozunk. Köszönöm, hogy nálunk jártál.

      Üdvözlettel: Hímzésmánia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .